K-Market Kuukkeli, Saariselkä

K-Market Kuukkelista löydät lähes kaiken mitä Lapin matkallasi voit tarvita! Kauppakeskus Kuukkelissa sijaitsee Saariselän ainoa ruokakauppa K-market Kuukkeli, Kahvila-Ravintola Kuukkeli, Majoitus Kuukkelin toimisto, vastaanotto ja avainpalvelu, Taksi Kuukkeli, Kuukkeli Rental Office sekä Saariselän Alko, Postin ja Matkahuollon pakettipalvelut, Ivalon Apteekin lääkekaappi reseptivapaille lääkkeille on K-Market Kuukkelin kassalla. Kuukkelin ostoskeskus sijaitsee Saariselän Kauppakeskus Siulassa.

K-market Kuukkeli

– Päivittäistavarat & Pirkka-tuotteet: Suurin osa ostoskeskuksesta on varattu päivittäistuotteille, elintarvikkeille ja taloustavaroille.
– Lapin gourmet-tuotteet: Mökille mukaan tai kotiin tuliaiseksi Lapin leipäjuusto, luonnon marjamehut ja -hillot, sekä erilaiset poronlihatuotteet ja Inarin kalaherkut.
– Ulkoilu- ja erätuotteet: Löydät meiltä Marttiinin puukot sekä muut tarvikkeet eräkeittiöön. Valikoimassa ovat otsalamput, kompassit, suksivoiteet ja suksien huoltotuotteet sekä laadukkaat jalkineet, sukat, hansikkaat, kerrastot ja villavaatteet.

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 9-21. Kesä tai talvi, satoi tai paistoi, joulu tai juhannus – tervetuloa ostoksille Saariselän Kauppakeskus Kuukkeliin.

Palvelut

Alko / Apteekki /

Asiamiesposti /  DNA Prepaid-liittymät

K-lahjakortit /  Kahvila  /

 
Lounasseteli /  Lähileipuri /
  Matkahuolto /  Nestekaasu /
Nouto Postin automaatista /  Osta & nosta /
Pakettiautomaatti /  Pakettipiste /
Paljon pysäköintitilaaPaljun vuokraus /
 
Veikkaus /  Verkkokauppa: Kotiinkuljetus /
Verkkokauppa: Tilaa ja nouda WC

Nyt voit myös tilata tuotteita suoraan oma kotiisi  Verkkokauppasta.

Yhteystiedot

Kauppakeskus Kuukkeli / K-Market Kuukkeli

Avoinna joka päivä klo 9-21.

K-Market Kuukkeli, 
Kiveliöntie 8, Siula talo
(Kauppakeskus  Kuukkeli)
99830 Saariselkä
+358 600 302 700
kuukkeli@saariselka.fi

Facebook