Kuukkeli Booking Toimisto / Saariselkä pyörät ja välinevuokraamo

Inari-Saariselän Keskusvuokraamo toimii Saariselän Kauppakeskus Kuukkelissa. Palvelu- ja myyntitoimisto sijaitsee Kuukkelin pääsisäänkäynnin oikealla puolella. Meiltä saat lähes kaikki Saariselän ja lähialueen aktiviteetit, erilaisia retkiä, taksi-lentokenttäkuljetukset, tapahtumaliput.

Meillä on vuokrauksessa monipuolinen valikoima erilaisia tavallisia ja sähköavusteisia maastopyöriä. Vuokraamme myös muita välineitä. Voit tehdä myös majoitusvaraukseen huoneisiin, huoneistoihin ja mökkeihin. Palvelemme Kuukkeli Booking Toimistossa ja postin yhteydessä toimivassa palvelupisteessä ma-pe klo 9-17 ja muina aikoina matkamuisto-osastolla olevassa¨palvelupisteessä ja sen ollessa suljettu Ravintola Kuukkelin kassalla joka päivä klo 9-21.

Pyörät ja Välinevuokraamo:

Nyt sähköavusteiset fatbiket, Ahkio pulkkat, iso-Terhi pulkkat, lumikengat, Karvapohjasukset, Potkukelkka, ja tarvikkeitä (esim., valot, heijastimet, kypärä) vuokrattavissa nyt Kuukkeli Booking Toimistolta. Voit vuokrata pariksi tunniksi ja lähteä tutkimaan Saariselän lähimaastoja tai vaikkapa koko viikonlopuksi ja lähteä esim. UKK kansallispuistoa. Katso vapaana olevat pyörät ja tee varaus online-vuokraamossamme: 
https://www.pyorat.kuukkeli.info

Saariselän aktiviteetit, ohjelmapalvelu ja tapahtumativiteet:

Varaa Saariselän alueen ohjelmapalvelut ja aktiviteetit tästä.: https://varaamo.kuukkeli.info/

Yhteystiedot
Kuukkeli Booking toimisto
Kuukkeli kauppakeskus/
Saariseläntie 1
99830 Saariselkä
+358 600 302 700
booking.kuukkeli@gmail.com