Pyörä- ja välinevuokraamo Kuukkeli, Saariselkä

Inari-Saariselän Keskusvuokraamo toimii Saariselän Kauppakeskus Siulassa. Palvelu- ja myyntitoimisto sijaitsee Kuukkelin pääsisäänkäynnin oikealla puolella. Meidän kauttamme saat varattua lähes kaikki Saariselän ja lähialueen aktiviteettejä, erilaisia retkiä, taksi-lentokenttäkuljetukset, tapahtumaliput.

Pyörä- ja välinevuokraamo Kuukkeli toimii Kauppakeskus Kuukkelissa, Siula talon alimmassa pohjakerroksessa. Sisäänkäynti pohjakerrokseen on katutasosta.

Meillä on vuokrauksessa monipuolinen valikoima erilaisia tavallisia ja sähköavusteisia maastopyöriä. Vuokraamme myös muita välineitä. Voit tehdä myös majoitusvaraukseen huoneisiin, huoneistoihin ja mökkeihin. Palvelemme ma-pe klo 9-17.

Pyörä- ja Välinevuokraamo:

Nyt sähköavusteiset fatbiket, Ahkio pulkat, isot Terhi pulkat, lumikengat, lumiliukusukset ja muut tarvikkeet (esim. valot, heijastimet, kypärä) ovat nyt vuokrattavissa Kuukkeli Booking Toimistolta. Voit vuokrata pariksi tunniksi ja lähteä tutkimaan Saariselän lähimaastoja tai vaikkapa koko viikonlopuksi ja lähteä esim. UKk kansallispuistoon. Katso vapaana olevat pyörät ja tee varaus online-vuokraamossamme: 
https://www.pyorat.kuukkeli.info

Yhteystiedot
Pyörä- ja välinevuokraamo Kuukkeli
Kuukkeli Booking toimisto
Kauppakeskus Kuukkeli, Siula talo,
Kiveliöntie 8
99830 Saariselkä
+358 44-36 36 893
booking.kuukkeli@gmail.com