Kuukkeli Ravintola & Cafe, Saariselkä

Saariselän Kuukkelin  Ravintola & Cafe Kuukkeli sijaitsee osoitteessa Saariseläntie 1, 99830, Saariselkä, Kauppakeskus Kuukkelin yhteydessä. A-oikeuksin varustettu Ravintola Kuukkeli on kahvilan, pikaruokalan ja rennon perheravintolan yhteensulautuma. Valikoimassa ovat josta pizzat, hampurilaiset ja tietenkin perinteisemmät lappilaiset annokset.  Ravintolassa  on tarjolla myös majoittujien aamiainen.  Lämminruoka buffeesta  voit päivittäin  nauttia lounaan tai päivällisen. Kylmiä ja kuumia virvokkeita, erikoiskahveja sekä tuoreita leivonnaisia. Annoksia voi myös ostaa mukaan (take-away). Saariselän Kuukkelin kotikeittiö tarjoaa monipuolista, hillityn hintaluokan herkullista kotiruokaa Kuukkelin ostoskeskuksen yhteydessä.
– Oma Kotileipomo: Kuukkeli leipoo joka päivä aamusta iltaan, myös sunnuntaisin. Valikoimassamme ovat herkulliset perunarieskat, savupororieskat ja suositut munkit kuten jättimunkki ja lakkapossumunkki
– Leipomon Palvelupiste: Saatavilla myös tuore vaalea leipä, sämpylät, tumma leipä, kahvileivät, karjalanpiirakat, pasteijat ja piirakat, sekä ajoittain vaihtuvat leipurin erityiset leivokset.
– Pikaruokaa & Take away: Kahvilastamme on tilattavissa makusi mukaan pizzoja ja hampurilaisia, erikoiskahveja ja sämpylöitä iltaisin puoli yhdeksään saakka.
– Kuukkelin Kotikeittiö: Ruokalistaltamme löytyy aina poronkäristys; sekä päivittäin vaihtuva ruokalista. Syö paikan päällä tai ota mukaan.

Foodora:

Ravintollassa nyt toimi Foodora palvelu, jotta ruoan tilaaminen kotiinkuljetuksella olisi mahdollisimman helppoa:
https://www.foodora.fi/restaurant/itsq/ravintola-saariselan-kuukkeli

Yhteystiedot
Ravintola & Cafe Kuukkeli
Kuukkelin kauppakeskus/Saariseläntie 1
99830 Saariselkä
+358 600 302 700
ravintola.kuukkeli@gmail.com

Avoinna joka päivä klo 9-21. Kauppakeskus Kuukkeli, Saariseläntie 1, 99830 Saariselkä
Kotikeittiö, kotileipomo, aurinkoterassi, kahvila ja  ravintola A-oikeuksilla. Veikkauksen palvelut ja lääkekaappi. 

Facebook


Ravintola Kuukkeli Uutiset