Majoitus Kuukkeli, Sodankylä

Sodankylä: Sodankylästä löytyy mahdollisuuksia monenlaiselle tekemiselle, luonnon antimista ja maaperän rikkauksista paikallisiin virikkeisiin. Sodankylän palvelut ovat kaikki ihan vieressä, eikä retkeilemäänkään puhtaaseen luontoon ole pitkä matka. Syö hyvin ja katsele nähtävyyksiä Sodankylässä tai luonnossa, ja nuku autuaasti valitsemassasi majoituksessa. Ametistien kimallutas ja paikallista palvelua!

 Apartments Sodankylä

 Apartments Sodankylä sijaitsee Sodankylän ydinkeskustassa kaikkien palveluiden
keskellä.   Huoneistot sopivat erinomaisesti myös työporukoille pitempiaikaiseenkin majoitukseen. Huoneistoista löytyy yksityisyyttä omissa makuuhuoneissa joissa myös tehokas Wi-Fi ja huoneisto mahdollistaa yhdessäolon kodinomaisissa tiloissa jossa keittiö,ruokailutila ja yhteisen olohuone ja tv. Kaikkialla Huoneistoissa tehokas ilmainen Wi-Fi. Pihalle pääsy vaivatonta. Kaikille autoille on sähkötolppa talojen lähellä ja suurelle paikoitusalueellemme mahtuu kaikki, tulitpa vaikka kuorma-autolla tai peräkärryn kanssa. Liinavaatteet ja lähtösiivous sisältyy majoitushintaan. Vähintään 3 vrk majoittuville hyvät saunatilat sovittaessa puh.044-3636 972.   Majoitustilat ovat kahdessa eri rakennuksessa. Rivitalossa on kaksi huoneistoa

2+2 hengen ja 6+2 hengen huoneisto.
Toisessa kaksikerroksisessa talossa on kolme huoneistoa ja yksi kahden hengen huone.
Ensimmäisessä kerroksessa on huoneisto olohuone-avokeittiö, yksi makuuhuone, jossa erillinen wc, tilava kylpyhuone, pyykinpesukone ja Tilavassa olohuoneessa on vuodesohva kahdelle Toisessa huoneistossa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, olohuone/avokeittiö, erillinen wc ja tilava kylpyhuone, pyykinpesukone.


Talon toisessa kerroksessa huoneisto, jossa keittiö, oleskelutilassa/ makuuhuoneessa parisänky ja vuodesohva kahdelle. Tällä huoneistolla on yhteinen wc/kylpyhuone viereisen kahden hengen huoneen kanssa.Wc-kylpyhuone sijaitsee välittömästi huoneen ulkopuolella olevassa aulassa.


Talon toisessa kerroksessa on pieni kahden hengen huone, jenkkijääkaapilla ja jaetulla wc-kylpyhuoneella. Apartments Sodankylän reception ja avainpalvelu toimii Sodankylän Torikioskilla joka päivä klo 12-22.30 osoitteessa Ojennustie 10 majoituskohteesta 300 metriä pohjoiseen. Mikäli teillä on myöhäisempi tulo ottakaa yhteys Torikioskiin puh. 040-1844 275 ennen sen sulkeutumista.  

Sodankylän keskustasta majoitus: 

Apartments Sodänkylä:
Jäämerentie 2-4, Sodankylä, Sodankylä, 99600

+358 443636972
kuukkeli@saariselka.fi

Yhteystiedot:
Majoitus Kuukkeli
Kiveliöntie 8,
99830 Saariselkä
+358 600 302 700
kuukkeli@saariselka.fi
https://www.majoituskuukkeli.fi/

Facebook
Instagram