Majoitus Kuukkeli, Vuotso

Vuotso: Vuotso on Suomen Lapin eteläisin saamelaiskylä Sodankylässä. Vuotson alueella on loistavat metsästys ja kalastus -mahdollisuudet, Vuotson kanavaa pitkin pääsee täysin koskemattomienkin metsien juurille aivan vaivattomasti. Opastettuja reittejä pitkin patikoimaan pääset Sompion luonnonpuiston upeille retkeilyreiteille ja Tankavaarassa voit kokeilla vaikkapa kullanhuuhdontaakin. Koe Lapin eteläisimmän saamelaiskylän upeat maisemat.

Vuotson Majoitukset: Vuotsoon tarjoamme majoitusta 4:ssä erikokoisessa huoneistossa aivan Vuotson keskustassa viralinen nimellä Apartments Vuotso. Apartments Vuotso lomahuoneistot sijaitsevat Rovaniemeltä Inariin menevän Valtatie 75/4 varrella, kuitenkin rauhallisella paikalla Vuotson keskustassa. Majoitusta pääsee helposti mm. Sompion luonnonpuistoon tai vesille Vuotson kanavan kautta.

Majoitukset Apartments Vuotsossa ovat itsepalveluhuoneistoja. Jokaisessa huoneistossa on oleskelualue, täysin varustettu keittiö, jossa on liesi, ja oma kylpyhuone. Huoneissa majoittuvien asiakkaiden käytettävissä on jaettu keittiö, kylpyhuone ja oleskelutila. Nopeat Wi-fi yhteydet Vuotson kohteissammeNopeat Internet-yhteydet tarjolla kaikissa Vuotson kohteissamme.

Vuotsossa Saunalinen majoitus: 

Apartments Vuotso:
Nutukastie 11, Vuotso, Sodankylä, 99690

+358 443636972
kuukkeli@saariselka.fi