Majoitus Kuukkeli, Saariselkä


Majoitus Kuukkelin kohdeet

Kelotalo Kuukkeli Teerenpesä

Keltalo sijaitsee Saariselän ydinkeskustassa kaikkien palveluiden keskellä ja kylpylän vieressä.Kelotalossa on 10 viihtyisää ja lappihenkistä huonetta. Huoneista 6 on isoa Twin huonetta ja kaksi double huonetta ja kaksi pientä twin huonetta.Kaikissa huoneissa on oma wc ja pesuhuone, televisio, jenkkijääkaappi. Majoitushintaan sisältyy hyvä aamiainen Kauppakeskuksen Kuukkeli ravintolassa klo 8-10.30. aulassa on yhteiskäytössä micro.Jokaisella huoneella on päivittäin oma 30 min. saunavuorot ja lisäksi yhteiset naisten ja miesten saunavuorot.Talossa on yhteiskäytössä vaatteiden kuivaushuone suksien hoito- ja voiteluhuone ja pyykinpesukone

Lodge Kuukkeli Porakka

Kuukkeli Porakka huoneet sijaitsevat kelotalossa Saariselän keskustassa 100 metrin päässä Saariselkä-Laanila valaistusta ladusta ja UKK- kansallispuiston lähtöportista.Majoitushintaan sisältyy hyvä aamiainen kauppakeskuksen Ravintola Kuukkelissa klo 8-10.30.Asiakkaat voivat ostaa lisähintaan edullisen päivällisen. Kelotalossa on 6 kpl 2+2 hengen huonetta ja yksi 2 hengen huone.Yhteiset keittiö- ja oleskelutilat.Kaikissa huoneissa oma jenkkijääkaappi ja televisio.Talossa erikseen naisten ja miesten pesu ja wc-tilat ja erillinen saunatalo jossa naisten ja miesten sauna sekä suksien hoito- ja voiteluhuone.

Saariselkä Kuukkeli Inn

Kuukkeli Inn sijaitsee Saariselän ydinkeskustassa kaikkien palveluiden keskellä. Majoitushintaan sisältyy hyvä aamiainen viereisen Kauppakeskus Kuukkelin ravintolassa klo 8-10.30.Asiakkaat voivat lisähintaan ostaa edullisen päivällisen.Kuukkeli innissä on 7 viihtyisää kahden hengen huonetta joissa oma tv.Ilmainen hyvä WI-FI yhteys.,yhteiset keittiö- ja viihtyisät oleskelutilat,erilliset naisten ja miesten wc- ja pesutilat. Kaksi päivittäistä naisten ja miesten saunavuoroa. Yhteiskäytössä lämmin suksien hoito- ja voiteluhuone,pyykinkuivauskaapit ja -pesukone.

Apartment Kuukkeli

  Apartment Kuukkeli sijaistsee Saariselän ydinkeskustassa kaikkien palveluiden keskellä Kauppakeskus Kuukkelin vieressä.Talossa on kaksi huoneistoa 1 kpl kahden makuuhuoneen huoneisto 4+2 hengelle ja toinen Studio huoneisto kahdelle. Molemmissa huoneistoissa on oma keittiö ja pesuhuone-wc. Päivittäinen saunavuoro aulassa olevalla sauna-osastolla. Molemmissa huoneistoissa on vaatteiden kuivauskaappi ja hyvä WI-Fi yhteys.Yhteiskäytössä on lämmin suksien säilytys-, huolto- ja – voiteluhuone ja pyykinpesukone.Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet ja loppusiivous.Voit ostaa lisähintaan edulliset aamiaiset tai puolihoidon viereisessä kauppakeskuksen Ravintola Kuukkelista.    
 

Apartment Kuukkeli Tokka

  Apartment Kuukkeli Tokka huoneistot sijaitsevat Saariselän ydinkeskustassa kaikkien palveluiden lähellä.Torialueelle ja Kylpylään 300 m ja Kauppakeskus Kuukkeliin on matkaa 650 m.Talossa kuusi samanlaista lappihenkistä huoneistoa 2+2 hengelle. Tupakeittiö,makuualkovi, pesuhuone-wc.Vaatteitten kuivauskaappi,televisio ja tehokas WI-FI. Päivittäinen saunavuoro viereisen talon kelosaunassa.Lisäksi naisten ja miesten yleiset vuorot ja ylimääräinen  privaattivuoro.Yhteiskäytössä lämmin suksien säilytys-huolto- ja voiteluhuone ja pyykinpesukone. Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet,pyyhkeet ja lähtösiivous.Voit ostaa lisähintaan edullisesti hyvät aamiaiset ja puolihoidon Ravintola Kuukkeliin.    
 

 Apartment Teerenpesue

      Apartment Teerenpesue F46 parvellinen huoneisto sijaitsee rivitalossa Saariselän ydinkeskustassa kaikkien palveluiden keskellä.Tupakeittiö,pesuhuone-wc,sauna pohjakerroksessa, ylhäällä parvella erillinen makuuhuone sekä viereisellä avoparvella kaksi vuodetta. Tupakeittiössä levitettävä vuodesohva.Vuodepaikkoja max 5 hengelle.Huoneistossa on takka,pyykinpesukone, suksien huoltotila/varasto sekä ilmainen tehokas WI-Fi. Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet,pyyhkeet ja loppusiivous Voit ostaa lisähintaan edullisesti aamiaiset ja puolihoidon 150 metrin päässä olevassa Kauppakeskuksen Ravintola Kuukkelissa.    
 

Apartment Kuukkeli Hirvas

  Apartment Kuukkeli Hirvas sijaitsee Saariselän ydinkeskustassa 300 metrin päässä torialueesta ja kylpylästä.Huone ja huoneisto sijaitsevat kelotalon parvella.Kappakeskus Kuukkeliin on matkaa 650 m. Pikkuhirvas kahden hengen huone kelotalon parvella. Huoneessa jääkaappi, televisio ja tehokas WI-Fi.Jaetut pesu-wc tilat ja päivittäinen saunavuoro talon kelosaunassa.Majoitushintaan sisältyy hyvä aamiainen Ravintola Kuukkelissa klo 8-10.30. Yhteinen suksien säilytys-huolto- ja voiteluhuone ja pyykinpesukone talon pohjakerroksessa.Voit ostaa lisähintaan edullisen päivällisen kauppakeskuksen Ravintola Kuukkeliin.Huone ei sovellu liikuntarajoitteisille. Porotokka pieni huoneisto kelotalon parvella jossa 6 vuodetta.Pieni tupa-minikeittiö,pesuhuone-wc,tv ja ilmainen tehokas WI-FI. Yksi erillinen makuuhuone Majoitushintaan sisältyvät hyvät aamiaiset Kauppakeskuksen Ravintola Kuukkelissa klo 8-10.30. Liinavaatteet,pyyhkeet sekä lähtösiivous sisältyvät myös majoitushintaan. Voit ostaa lisähintaan edullisesti päivälliset Ravintola Kuukkeliin. Huoneisto ei sovellu liikuntarajoitteisille.Päivittäinen saunavuoro kelotalon saunassa,yhteinen suksien säilytys,huolto- ja voitelutila,pyykinpesukone,kuivauskaappi talon pohjakerroksessa.    
 

Apartment Kuukkeli Saariselkä

  1. Urupää huoneisto sijaitsee Saariselän keskustassa Kaunispään etelärinteen alussa 700 metrin päässä ydinkeskustasta.Tupakeittö,makuuhuone,pesuhuone-wc,sauna,takka,tv ja ilmainen tehokas WI-fi. Vuodepaikkoja max 4 hengelle.Majoitushintaan sisältyvät liinavaatteet, pyyhkeet, takkapuut ja lähtösiivous.Voit ostaa lisähintaan edullisesti hyvät aamiaiset ja puolihoidon Kauppakeskuksen Ravontola Kuukkeliin.   2. Saarisatu huoneisto Saariselän ydinkeskustassa neljän makuuhuoneen huoneisto max 9 hengelle. Tupakeittiö,sauna,pesuhuone,wc.Tv,ilmainen tehokas WI-FI ja pyykinpesukone.Majoitushintaan sisältyvät liinavaatteet,pyyhkeet ja lähtösiivous.Voit ostaa lisähintaan edullisesti aamiaisen tai puolihoidon 300 metrin päässä olevaan Kauppakeskuksen Ravintola Kuukkeliin.    
 

Kuukkeli Apartments Suite

Apartment Kuukkelin Suite huoneistot sijaitsevat Saariselän ydinkeskustan keskeisellä paikalla 150m metrin päässä Kauppakeskus Kuukkelista ja 350 metrin päässä torialueesta ja kylpylästä. Rinnetalossa on yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja ja näkymät Kaunispää tunturille.Omat sisäänkäynnit ulkoa kaikkiin huoneistoihin. Huoneistot ovat viihtyisiä,nykyaikaisia ja uudelleen kalustettuja. Kaikissa huoneistossa on takka sauna,pesuhuone-wc,pyykinpesukone,kuivauskaappi, oma huoneistokohtainen.ilmastointi.Yhteiskäytössä lämmin suksien säilytys-,huolto ja voiteluhuone.Majoitushintaan sisältyy liinavaatteet,pyyhkeet ja lähtösiivous.Voit ostaa lisähintaan edullisesti aamiaiset ja puolihoidon 100 metrin päässä olevaan Kauppakeskuksen Ravintola Kuukkeliin. Kahden makuuhuoneen huoneistoissa on myös terassi. Kaikissa huoneistoissa on joulutunnelma. 7.11.20-11.1.21. Huoneisto sopii erlaisten juhlien,pikkujoulujen,joulu-uudenvuoden viettoon. Kaikissa huoneistoissa on ekologinen valaistu joulukuusi ja joulukoristus. Yhden makuuhuoneen huoneistot 2+2 henkilöä Kahden makuuhuoneen huoneistot 4+2 henkilöä

Kuukkeli Hirvas Suite

Kuukkeli Hirvas Suite sijaitsee Saariselän ydinkeskustassa 300 metrin päässä torialueesta ja kylpylästä ja 650 m päässä Kauppakeskus Kuukkelista. Tunnelmallinen,lappihenkinen viihtyisä upea kelomökki on rakennettu alueen suurimmilla kelopuilla. Kelomökissä on kaksi avaraa makuuhuonetta,avara suuri takkatupa,keittiö,takka, kelosauna ja iso ulkoterassi. Huoneisto on uudelleen kalustettu. Vuodepaikkoja on 4 + 2 henkilölle. Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet,pyyhkeet ja lähtösiivous. Voit ostaa lisähintaan edullisesti hyvät aamiaiset tai puolihoidot Kauppakeskuksen Ravintola Kuukkeliin.

Kuukkeli Teerenpesä Suite

Kuukkeli Teerenpesä Suite huoneisto sijaitsee upeassa tunnelmallisessa lappihenkisessä suurista kelopuista rakennetussa talossa.Kelotalo on puiston reunalla Saariselän ydinkeskustan keskeisimmällä paikalla kylpylän ja torialueen vieressä. Teerenpesä Suite on kelotalon päätyhuoneisto jossa on yksi makuuhuone, iso tupakeittiö,pesuhuone ja  poreallas. Huoneistossa on hyvin varustettu tupakeittiö jossa monipuolinen astiasto ja keittiövälineet. Takkatuvassa on sähkötakka,taulu tv,dvd-soitin. Makuuhuoneessa on ylellinen 180 cm parisänky.Tuvassa on levitettä vuodesohva kahdelle. Huoneiston kylpyhuoneessa on suihkut ja kahden hengen poreallas,kylpytakit ja kylpytuotteet. Liinavaatteet,pyyhkeet ja lähtösiivous sisältyvät majoitushintaan. Huoneistolla on oma päivittäinen tunnin primetime saunavuoro. Huoneiston vieressä olevassa kelosaunassa.Kauppakeskus Kuukkeliin on 400 metrin matka.

Chalet Kuukkeli AuroraCabins

Upea uudehko kelomökki kauniilla paikalla pienen lammen rannalla 2,4 km päässä Saariselän keskustasta.Kaksi makuuhuonetta,tupakeittiö.Vuodepaikkoja 4+2 henkilöä. tv,takka,ilmainen tehokas WI -FI, sauna, pesuhuone, pyykinpesukone, kuivauskaappi, katettu terassi,kuivauskaappi,pyykinpesukone ja suksien säilytys ja voiteluhuone. Saariselkä-Laanila hiihtolatu menee mökin lähellä.vapaasti käytettävissä. Majoitushintaan sisältyy liinavaatteet,pyyhkeet ja lähtösiivous.Voit ostaa lisähintaan edullisesti hyvät aamiaiset ja puolihoidon Ravintola Kuukkeliin.Kesällä ja syksyllä oma rantasauna vapaasti käytettävissä.Aparthotel Kuukkeli Aurora sopii niin pariskunnille,perheille ja myös ryhmille.Valaistu hiihtolatu on Auroran vieressä.

Aparthotel Kuukkeli Aurora

Aparthotel Kuukkeli Aurora sijatsee Saariselän Laanilassa 4 km päässä Saariselän ydinkeskustasta ja Kauppakeskus Kuukkelista.Aurorassa on kaksi samanlaista isoa ja yksi pieni pieni majoitusrakennus.Erillinen sauna-spa rakennuksessa erilliset on naisten ja miesten saunat yhteinen takkahuone ja uima-allas.Aurorassa on kaikkiaan 14 huoneistoa, molemmissa isoissa majoitusrakennuksissa on 22 vuodetta. ja huonetta ja yhteensä 50 vuodetta. Isoissa majoitusrakennuksissa on yhteiskäytössä iso takkatupa. Kaikissa huoneistoissa on keittiö,pesuhuone- wc.tv,kuivauskaappi.  Kaikissa huoneistoissa,huoneissa ja yleisissä tiloissa on tehokas WI-FI. Majoitushintaan sisältyy kaikissa huoneissa ja huoneistoissa liinavaatteet,pyyhkeet ja loppusiivous.Voit ostaa edullisesti lisähintaan hyvä aamiaiset ja puolihoidot Ravintola Kuukkelista.Ryhmille järjestämme sopimuksen mukaan aamiaiset ja ruokailut. Molemmissa taloissa on tuvan yhteydessä toimivat keittiötilat. Aurora sopii hyvin ryhmille ja yrityksille pikkujoulun pitopaikaksi. yhden makuuhuoneen huoneistoja 7 kpl 2+2 hengelle Studio huoneistoja 2 kpl 2+2 hengelle yhden makuuhuoneen huneisto 1 kpl 2 hengelle kahden hengen huoneita 2 kpl 2 hengelle kolmen hengen huone 1 kpl 3 hengelle neljän hengen huone 1 kpl 4 hengelle

Vuokraamme Saariselän ydinkeskustassa sekä Laanilassa, 4 km päässä keskustasta, eri kokoisia huoneita, huoneistoja, Suite asuntoja ja majoja. Osa huoneista ja huoneistoista ovat kelotaloissa. Kaikki keskustan huoneisiin majoitushintaan hyvä aamiainen. Majoituskohteissa, joissa aamiainen ei kuulu majoitushintaan, asiakkaat voivat ostaa edulliseen lisähintaan aamiaisen ja/tai puolihoidon Kauppakeskus Kuukkelissa sijaitsevassa Ravintola Kuukkelista. Kaikissa kohteissa on hyvät Wi-fi yhteydet, suksien hoito- ja voiteluhuone.

Kauppakeskus Kuukkelissa toimivat monipuolisen K-marketin lisäksi Kuukkelin kotikeittiö ja -leipomo ja ravintola. Kaupan valikoimassa ovat päivittäistarvikkeiden lisäksi tekstiilituoteet, kodintarvikkeet, ulkoiluvarusteet, laaja kokoelma matkamuistoja itselle tai lahjaksi. Kuukkelin majoitusvastaanotto, myyntitoimisto ja maastopyörä vuokraamo sekä Saariselän alueen kaikkien aktiviteettien myynti, lääkekaappi, Asiamiesposti, Matkahuollon pakettipalvelu, taksit ja Alko.


Majoitus Kuukkeli, Saariselkä