Majoitus Kuukkeli, Saariselkä


UUSI NETTIVARAAMOMME

Vuokraamme Saariselän ydinkeskustassa sekä Laanilassa, 4 km päässä keskustasta, eri kokoisia huoneita, huoneistoja, Suite asuntoja ja majoja. Osa huoneista ja huoneistoista ovat kelotaloissa. Kaikki keskustan huoneisiin majoitushintaan hyvä aamiainen. Majoituskohteissa, joissa aamiainen ei kuulu majoitushintaan, asiakkaat voivat ostaa edulliseen lisähintaan aamiaisen ja/tai puolihoidon Kauppakeskus Kuukkelissa sijaitsevassa Ravintola Kuukkelista. Kaikissa kohteissa on hyvät Wi-fi yhteydet, suksien hoito- ja voiteluhuone.

Vastaanotto avoinna ma-pe klo 9-17 Postissa, ma-pe 17-21 ja la-su 9-21  Ravintola Kuukkelin kassalla. Klo 21 jälkeen saapuville avaimet terassin postilaatikossa.

Saariseläntie 1, 99830 Saariselkä, puh. 0600 302 700

Kauppakeskus Kuukkelissa toimivat monipuolisen K-marketin lisäksi Kuukkelin kotikeittiö ja -leipomo ja ravintola. Kaupan valikoimassa ovat päivittäistarvikkeiden lisäksi tekstiilituoteet, kodintarvikkeet, ulkoiluvarusteet, laaja kokoelma matkamuistoja itselle tai lahjaksi. Kuukkelin majoitusvastaanotto, myyntitoimisto ja maastopyörä vuokraamo sekä Saariselän alueen kaikkien aktiviteettien myynti, lääkekaappi, Asiamiesposti, Matkahuollon pakettipalvelu, taksit ja Alko.


Majoitus Kuukkeli, Saariselkä